Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:45 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 20:45

Έpωτας στα χρόνια του κορωνοϊού: 3+1 τρόποι για να... αναθερμάνετε τη σχέση σας αν περνάτε χωριστά την καραντίνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μήπως ανήκεις κι εσύ σε εκείνους που δεν είχαν υπολογίσει ότι θα χρειαστεί να περάσουν τόσες μέρες σε απόσταση από τον σύντροφό τους και μάλιστα εξαιτίας μιας πανδημίας; Αυτό, βέβαια δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να χάσεις την εpωτική σου διάθεση.

​Μπορεί κάποιες φορές στην καραντίνα το σeξ να είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να σκέφτεσαι αλλά θα πρέπει να φροντίσεις να μην χαθεί η σπίθα με τον σύντροφό σου.

​Αν, λοιπόν, δεν έχετε αποκλειστεί μαζί στο ίδιο σπίτι ακολούθησε τους 4 παρακάτω τρόπους για να ζωντανέψεις τα πράγματα. Με την ελπίδα ότι σύντομα θα είστε όχι απλά στο ίδιο σπίτι αλλά και το ίδιο κρεβάτι:

1. Sεxt!

Είναι όσο απλό όσο ακούγεται. Το sεxting δεν απαιτεί να στέλνεις γυμνές φωτογραφίες σου στον σύντροφό σου ή να του μιλάς πρόστυχα. Ειδικά αν αυτό δεν είναι καθόλου το στιλ σου. Είναι λίγο παρεξηγημένο και πολλοί πιστεύουν ότι είναι μια πρακτικοί που επιλέγουν οι ανώριμοι άνθρωποι. Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί το sεxting να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την εpωτική σου ζωή.

Προφανώς, το να στέλνεις γuμνές φωτογραφίες είναι μία πτυχή του. Αν σε κάνει να νιώθεις άβολα, μπορείς να δοκιμάσεις φωτογραφίες που δεν φαίνεται το πρόσωπό σου. Δεν χρειάζεται να στείλεις κοντινά από τα επίμαχα σημεία.

​Μην υποτιμάς ποτέ τη δύναμη της εικόνας ενός εσωρούχου και τον αντικατοπτρισμό του στον καθρέπτη ή μια λεπτομέρεια από το σουτιέν σου, τα πόδια σου ή οι ώμοι σου (θεωρούνται το πιο σeξι σημείο του σώματος). Ή παίξε με όλα. Άλλωστε όταν νιώθεις αμήχανα ίσως είναι και πιο σeξι για τον σύντροφό σου. Εκείνος θα είναι χαρούμενος με ότι και να του στείλεις.

Παρόλα αυτά το sεxting δεν έχει να κάνει μόνο με γυμνές φωτογραφίες. Μπορεί να είναι απλά ανταλλαγή μηνυμάτων για το σeξ. Δεν χρειάζεται να έχει μεγαλύτερο βάθος από αυτό. Μιλήστε για το τι θα θέλατε να κάνετε αν ήσασταν μαζί, πού θα αγγίζατε ο ένας τον άλλο, τι στάσεις θα δοκιμάζατε, πώς θα ξεκινούσατε το σeξ. Οι επιλογές είναι αμέτρητες.

2. Δοκίμασε το τηλεφωνικό σeξ

Μπορεί εδώ να σου έρχεται στο μυαλό το επεισόδιο από το Sεx and the city όπου η Miranda κάνει τηλεφωνικό σeξ με έναν δικηγόρο από το Σικάγο. Δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο έντονο όσο αυτό. Ή μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο. Το τηλεφωνικό σeξ ακούγεται αμήχανο αλλά θυμήσου: είναι με κάποιον που εμπιστεύεσαι κι αν είναι πρόθυμος να ξαπλώσει στο κρεβάτι και να πει όλα όσα θέλει να κάνει μαζί του, δεν είναι καθόλου περίεργο αν κάνεις κι εσύ το ίδιο. Ίσως είναι εύκολο να σταθείς στην περιγραφή των συνηθισμένων στάσεων ή κινήσεών σας αλλά μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία να το πας σε άλλο επίπεδο και να περιγράψεις νέα πράγματα που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.

3. Πες του το όταν σε φτιάχνει

Ακόμα κι αν δεν κάνεις sεxt, πες στον σύντροφό σου ότι είσαι ερεθισμένη και ότι τον σκέφτεσαι. Είναι σeξι να ακούει ο σύντροφός σου ότι τον σκεφτόσουν παρακολουθώντας το μάθημα της yoga στο instagram ή βλέποντας μια σειρά στο Netflix. Εξαρτάται βέβαια και ο λόγος που τον σκεφτόσουν αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Ωστόσο αν η σκέψη του σε έκανε να νιώθεις ξαναμμένη είναι κάτι που μπορείς να το μοιραστείς. Σίγουρα θα το θυμάται την επόμενη φορά που θα κάνετε τηλεφωνικό σeξ ή sεxt.

4. Μίλα για τις φαντασιώσεις σου

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η ιδανική στιγμή για να συζητήσετε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας. Όχι μόνο γιατί με αυτό τον τρόπο μπορείς εύκολα να φτάσεις στο τηλεφωνικό σeξ αλλά θα σας επιβεβαιώσει πως όταν η καραντίνα τελειώσει θα έχετε σχέδια που πρέπει να δρομολογήσετε στο κρεβάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν μιλήσεις για την φαντασίωσή σας για τρίο πρέπει και να το κάνετε αλλά η περιγραφή του τι θα κάνατε και πώς θα σας βάλει στο παιχνίδι. Αν δεις ότι έχετε εντελώς διαφορετικές φαντασιώσεις, είναι μια καλή ευκαιρία να τις συζητήσετε και να καταλήξετε στο τι σας αρέσει και τι όχι.

pronews.gr

Διαβάστηκε 4544 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.