Σάββατο, 18η Μαίου 2024  4:13 πμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 11:14

Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων & Βιντεογράφων Αιτωλ/νίας: Ενημέρωση του κοινού για το θέμα της λήψης φωτογραφιών για έκδοση αστυνομικών ταυτοτήτων, διαβατηρίων από τα φωτογραφικά καταστήματα της περιοχής μας.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων & Βιντεογράφων Ν. Αιτωλοακαρνανίας σας ενημερώνει ότι σε περίπτωση ανάγκης για λήψη φωτογραφιών για έκδοση αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου μπορεί να προκύψει εντός του τρέχοντος διαστήματος που η χώρα μας διανύει μια δύσκολη περίοδο και τα καταστήματα είναι κλειστά,ο πολίτης μπορεί να καλεί τα τηλέφωνα που βρίσκονται στις προσόψεις των φωτογραφικών καταστημάτων και να εξυπηρετείται.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ.Β.Α.

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτρης Τσάμης                                             Λίτσα Φλωροπούλου

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 803 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.