Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:16 πμ
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 17:56

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο σεμινάριο του ΚΠΕ Θέρμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τριήμερο σεμινάριο μετά την επαναλειτουργία του ΚΠΕ Θέρμου στις 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου. Είχε τίτλο: “Σχεδιασμός και υλοποίηση προγράμματος Π.Ε.”και αναφερόταν στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας που είχαν μικρή ή καθόλου εμπειρία στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και σκοπεύουν να υλοποιήσουν για το τρέχον σχολικό έτος περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τους μαθητές τους.

Η ανακοίνωση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου αναφέρει:

Το παρακολούθησαν συνολικά πάνω από 60 εκπαιδευτικοί του νομού οι οποίοι αποκόμισαν χρήσιμες εμπειρίες, γνώσεις, μεθοδολογία για τον σχεδιασμό-υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Το ΚΠΕ Θέρμου, στα πλαίσια των συνεργασιών του με άλλα κέντρα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, από την τρέχουσα σχολική χρονιά θα συμμετέχει ως συνεργαζόμενο ΚΠΕ στο εθνικό δίκτυο ΄΄Λίμνες: πηγές έμπνευσης για προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης΄΄ που συντονίζει το ΚΠΕ Καστοριάς.

Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Θέρμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου όπως: τον Δήμο Θέρμου, τους εισηγητές και τα στελέχη των άλλων συνεργαζόμενων ΚΠΕ. Ιδιαίτερα δε ευχαριστεί τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς για την υπομονή και ενεργή συμμετοχή τους στις βιωματικές διεργασίες του σεμιναρίου.

Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους!!!

epi-seminario-kpe-thermou4epi-seminario-kpe-thermou3epi-seminario-kpe-thermou7epi-seminario-kpe-thermou5epi-seminario-kpe-thermou6epi-seminario-kpe-thermou1

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1645 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News