Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  2:49 πμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 17:48

«Θέλω να Παίξω»: Πρόγραμμα κοινωνικο-συναισθηματικής αγωγής για μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Τάξης Δημοτικού Σχολείου.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας (Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων), θα υλοποιήσει μέσα στην τρέχουσα σχολική χρονιά 2019-2020, Πρόγραμμα Κοινωνικο-συναισθηματικής Αγωγής που αφορά σε μαθητές των πρώτων τάξεων Δημοτικού Σχολείου.

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα Πρωτογενούς Πρόληψης, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της τάξης. Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση/γνωριμία των παιδιών με διαφορετικές μορφές παιχνιδιών (επιτραπέζια, ομαδικών, κατασκευών, ρόλων), η συναισθηματική διαχείριση και η ενίσχυση των κοινωνικών τους δεξιοτήτων.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 8 εβδομαδιαίες δίωρες συναντήσεις. Κάθε σχολική μονάδα μπορεί να αποφασίσει ποιο τμήμα θα συμμετέχει.

Υπεύθυνη Προγράμματος: Λαμπρινή Τραυλού, Ψυχολόγος, Msc.

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  από Τρίτη 1/10 έως και Παρασκευή 11/10 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641055275 και 2641028770).

Διαβάστηκε 708 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News