Συγχαρητήρια επιστολή της αντιδημάρχου Σοφίας Ανδρίκουλα στον πολιτιστικό σύλλογο Αμοργιανών για τις εθελοντικές τους δράσεις Σάββατο και Κυριακή, 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμοργιανών για την πρωτοβουλία τους να αναβαθμίσουν αισθητικά τους κοινόχρηστους χώρους (παιδική χαρά, γέφυρα, στάσειςλεοφωρείου) αλλά και σε όλους τους κατοίκους του χωριού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Είναι γεγονός πως μέσα από τη συμβολή τους αυτή, δίνουν μαζί και ένα ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλους τους πολίτες για να αναλάβει ο κάθε ένας από εμάς έναν πιο ενεργό κοινωνικό ρόλο.
Προσφορά, ανιδιοτέλεια, συμβολή, προσπάθεια, επικοινωνία, σεβασμός, συμπόνια, συμπαράσταση, βοήθεια, αλληλεγγύη είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που ο κάθε εθελοντής έχει ως πρώτη προτεραιότητα στο λεξιλόγιό του. Η κίνησή σας ελπίζουμε να βρει και άλλους μιμητές.
Με εκτίμηση
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Αλληλεγγύης και κοινωνικών υποθέσεων Δήμου Αμφιλοχίας
Σοφία Ανδρίκουλα
sinidisi.gr