Πέμπτη, 24η Ιουλίου 2025  3:12 πμ
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2025 19:11

«Πήγα σε Μάγισσες»: Η Johanna δίνει νέα πνοή στη μεγάλη επιτυχία του Χρήστου Νικολόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Johanna επανασυστήνει ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, το «Πήγα σε Μάγισσες» του Χρήστου Νικολόπουλου, που αγαπήθηκε μέσα από τη μοναδική ερμηνεία της Γλυκερίας.

Το νέο single της Johanna, σε παραγωγή του Κώστα Καλημέρη, φέρνει ενέργεια και συγκίνηση, κάνοντάς το, το απόλυτο hit του φετινού καλοκαιριού!

Η Johanna, μια εντυπωσιακή παρουσία με ξεχωριστή φωνή και ερμηνευτική δύναμη, δίνει νέα πνοή στο τραγούδι με σύγχρονη αισθητική, πάθος και συναίσθημα!

Το εντυπωσιακό music video, σε σκηνοθεσία του Steven Airth, γυρίστηκε σε τοποθεσίες του Λαυρίου και του κέντρου της Αθήνας, αποτυπώνοντας οπτικά τη μυσταγωγική ατμόσφαιρα και την ένταση του τραγουδιού!

Το «Πήγα σε Μάγισσες» κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Heaven Music.

 

Διαβάστηκε 56 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.