Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:19 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 11:08

Ποια είναι η εγγονή του κορυφαίου παραγωγού που πρωταγωνιστεί στο "Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5";

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ποια είναι η εγγονή του κορυφαίου παραγωγού που πρωταγωνιστεί στο "Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5";

Ποια είναι η εγγονή του κορυφαίου παραγωγού  του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που πρωταγωνιστεί στο ριμέικ της νέας ταινίας "Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5";


Η ταλαντούχα Κατερίνα Καρατζοπούλου, η εγγονή του πασίγνωστου παραγωγού των ταινιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Ρωμύλου Καρατζόπουλου, είναι μία από τις σημαντικότερες πρωταγωνίστριες της σπαρταριστής κωμωδίας του ´Ομηρου Ευστρατιάδη "Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5", η οποία κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου στα Village Cinemas.

Η Κατερίνα Καρατζοπούλου μαζί με τους πρωταγωνιστές- καθηγητές της ταινίας. Στην κεφαλή του τραπεζιού ο Πασχάλης Τσαρούχας, δίπλα στην Κατερίνα η Ελένη Φιλίνη, και ο Θόδωρος Ρουμπάνης μαζί με τον Μέμο Κοέν.

Η Κατερίνα ερμηνεύει το ρόλο μίας πανέμορφης κοκκινομάλλας πρωτάρας καθηγήτριας, εξαιρετικά αυστηρής, η οποία δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της στην εκμάθηση και στη διαπαιδαγώγηση των ατίθασων μαθητών του "λυκείου χαβαλέ".
Δίπλα στους σπουδαίους πρωταγωνιστές της ταινίας, Πασχάλη Τσαρούχα, Θόδωρο Ρουμπάνη, Ελένη Φιλίνη, Πηνελόπη Πιτσούλη, Μέμο Κοέν, η Κατερίνα Καρατζοπούλου ενσαρκώνει το ρόλο της σέξι καθηγήτριας με απίστευτη επιτυχία.

Η Κατερίνα είναι απόλυτα τυπική και συνεπής στα γυρίσματα και εξαιρετική αγαπητή σε όλο το συνεργείο της παραγωγής.

Μεθοδική, αθόρυβη, και απόλυτα διακριτική κρατάει για τον εαυτό της -ως μυστικό- την οικογενειακή της σχέση με τον παραγωγό που υπέγραψε τις μεγαλύτερες ταινίες του ελληνικού σινεμά.

Τον λατρεμένο της παππού Ρωμύλο Καρατζόπουλο, ο όποιος υπέγραψε αγαπημένες ταινίες στον ελληνικό κινηματογράφο, όπως το πιο Λαμπρο αστέρι, τη μουσίτσα κ.α.

Μαζί με τους μαθητές που έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, Στέλλα Μιζεράκη και Ειρήνη Στεργιανού, αναμένεται να εισπράξει σπουδαίες κριτικές κατά την προβολή της ταινίας στις αίθουσες των village cinemas. 

Διαβάστηκε 3318 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.