Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  9:40 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 19:40

Άδοξο τέλος της σεζόν για τον ΑΟ Αγρινίου: Ήττα στην Ακράτα από τον Τρίτωνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν τα κατάφερε τελικά ο ΑΟ Αγρινίου στον αγώνα κατάταξης μεταξύ των τριταθλητών του βόρειου και του νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία Μπάσκετ.

Η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με καθαρό σκορ 83-70, από μία ομάδα που σε γενικές γραμμές παρουσιάστηκε πιο έτοιμη στο παρκέ.

Ο ΑΟ έκανε μεγάλη προσπάθεια να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, μειώνοντας σε 67-62 πέντε λεπτά πριν το τέλος, όμως τελικά γνώρισε την ήττα.

Η ανάρτηση του Προέδρου του ΑΟ Αγρινίου, Περικλή Γερμανού:

Η χρονιά τελειώνει άδοξα αλλά τίμια.Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ (5 λεπτά πριν το τέλος μειώσαμε σε 67-62).Σαν παράγοντας αυτής της ομάδας είμαι περήφανος για όλη την προσπάθεια παιχτών και προπονητών και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτόν τον κόσμο που σήμερα ήταν συγκλονιστικός

Για την ιστορία Τρίτωνας-ΑΟΑΓΡΙΝΊΟΥ 83-70

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 753 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News