Τετάρτη, 18η Μαίου 2022  8:00 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 20:25

Με νέο πανελλήνιο ρεκόρ ολοκληρώθηκε το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στον Εμπεσό Βάλτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 28ο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στο βουνό της Καλάνας στον Εμπεσό Βάλτου που διήρκεσε από  29 Απριλίου εως 5 Μαίου 2019.

images par 08

images par 04

images par 06

 

 

images par 09

images par 10

images par 11

images par 14

images par 13

images par 01

Υπήρξαν συμμετοχές από 5 χώρες εκτός Ελλάδος (Ιταλία, Γερμανία, Τσεχία, Πολωνία, Ρωσσία) και πραγματοποιήθηκαν τρία εγκυρα τάσκ. Δύο πολύ γρήγορα  μέσης απόστασης και ένα μεγάλο γρήγορο επίσης, αλλά πολύ τεχνικό σε δύο σημεία , το οποίο αποτελεί και το νέο πανελλήνιο ρεκόρ απόστασης σε επίσημο αγώνα της ΕΛΑΟ. Η συγκεκριμένη απόσταση κάλυψε εναέριους άξονές από Χαλκιόπουλο Βάλτου ως Αστροχώρι νομού Άρτας και επιστροφή σε Αμοριανούς. Από εκεί πέρασμα στο Αγιο Βλάση Παναιτωλικού όρους και τερματισμό στην Δογρή Τριχωνίδας.

Εννέα πιλότοι στο γκόλ με πλατιά χαμόγελα και με τους ξένους πιλότους εντυπωσιασμένους από το εκπληκτικό τεραίν και την ποιότητα του αγώνα όπου τον χαρακτήρισαν επιπέδου PWC (παγκοσμίου  κυπέλλου).

images par 05

Αποτελέσματα OPEN

Χαράλαμπος  Λέπεσης  (Ελλάδα-Κέρκυρα)

Domenico Pizzi  (Italy)

Alexander Frider (Russia)

 images par 12

Τελικά Αποτελέσματα Ελληνικού Πρωταθλήματος:

Χαράλαμπος  Λέπεσης  (ΛΕΑΛΠΑ)

Ιωακείμ  Σκόνδρας  (Αερολέσχη Αγρινίου)

Νικόλαος  Σκόνδρας  (Αερολέσχη  Αγρινίου)

 images par 03

images 04

Η Χρύσα Σπαή και το AgrinioBestOf.gr βρέθηκε στον Εμπεσό Βάλτου και μίλησε με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης και πρώην Πρωταθλητή Ελλάδος στο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς κον Ιωακείμ Σκόνδρα ο οποίος μας δήλωσε: «Είχαμε το 28ο Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στην πανέμορφη περιοχή του Βάλτου Αιτωλ/νιας. Είχαμε τέσσερις εξαιρετικές ημέρες πτήσεων και η αγωνιστική κατάσταση των αθλητών ήταν θαυμάσια. Είχαμε συμμετοχές πιλότων από Τσεχία, από Ρωσία, από Πολωνία και από Ιταλία οι οποίοι ανέβασαν πάρα πολύ τον πήχυ των επιδόσεων και μαζί τους πετάξαμε και εμείς φανταστικά. Κάναμε τρία πολύ υπέροχα τασκ. Ειδικά το τελευταίο τασκ αποτέλεσε και πανελλήνιο ρεκόρ 102 χιλιομέτρων απόσταση μέσα στα ορη Βάλτου και προσγείωση στην λίμνη Τριχωνίδα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την Ελλάδα. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε πάρα πολύ τις πτήσεις, η φιλοξενία των ντόπιων ήταν απίστευτη, είχαμε αρκετές προσφορές για γεύματα και διάφορες άλλες χορηγίες, οπότε ο αγώνας θεωρήθηκε απόλυτα επιτυχημένος. Είμαστε ευχαριστημένοι που το Πανελλήνιο Πρωτάθλημε ήλθε εις πέρας χωρίς κανένα ατύχημα. Η απονομή των επάθλων έγινε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπεσσού.»

images 20

images 14

images 12

images 29

 

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 4036 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 00:03
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα