Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:17 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 00:42

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Ευθυμίου "Λαϊκά Μονοπάτια" την Κυριακή 3/3/2019 19:00

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 3 του Μάρτη, στις 7 το απόγευμα, κάνουμε πάρτι και παρουσιάζουμε την επιτυχημένη κυκλοφορία του βιβλίου του Γιάννη Ευθυμίου "Λαϊκά Μονοπάτια"

Ο Γιάννης Ευθυμίου είναι γνωστός από την πολύχρονη ραδιοφωνική του εκπομπή "Λαϊκά Μονοπάτια", και στο βιβλίο μας θυμίζει κάποιες από τις καλύτερες συνεντεύξεις του με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως του Στέλιου Καζαντζίδη, του Στράτου Διονυσίου, της Ρίτας Σακελαρίου, του Θόδωρου Δερβενιώτη, του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του Γιώργου Ζαμπέτα, της  Βίκυς Μοσχολιού, του Απόστολου Καλδάρα κ.ά. Το βιβλίο συνοδεύεται από δύο CD, ένα με την ηχογράφηση των αυθεντικών συνεντεύξεων, όπου ακούμε τις φωνές όλων των συνεντευξιαζόμενων, και το άλλο περιέχει σχετικά τραγούδια.

Η παρουσίαση θα γίνει στο φιλόξενο "Polis Art Cafe" (Πεσματζόγλου 5, Αίθριο Στοάς Βιβλίου). Ο Βασίλης Χατζηιακώβου θα προλογίσει τη δουλειά του Γιάννη Ευθυμίου, ενώ ο Γιάννης Λεμπέσης και η Εύα Κανέλλη με την ορχήστρα τους θα ντύσουν μουσικά την εκδήλωση. Όσοι ακροατές και όχι μόνο, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τόσα χρόνια την ραδιοφωνική εκπομπή "ΛΑΪΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ", (www.laikamonopatia.com) θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον δημιουργό της Γιάννη Ευθυμίου, αλλά και να διασκεδάσουν με τον Γιάννη Λεμπέση και την Εύα Κανέλλη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και όσοι πιστοί προσέλθετε.

 

Διαβάστηκε 2303 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.