Κυριακή, 19η Μαίου 2024  6:55 μμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 02:11

Με το βραβείο Caravaggio τιμήθηκε στο Μιλάνο η Μαρίνα Κουτσοσπύρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο θαυμάσιο κτίριο του LittaTheater στο Μιλάνο πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής  του Διεθνές βραβείου Caravaggio. Στο κατάμεστο χώρο του παρευρέθηκαν εξαιρετικοί καλλιτέχνες από Κίνα,Τουμπάι, Γαλλία, Αυστρία, Μεξικό, Αίγυπτο, Αγγλία και άλλες χώρες.

Στο έργο του Caravvagio αναφέρθηκαν ο Κριτικός τέχνης Sandro Serradifalco και ο Dott Salvatore Russo.

Το κοινό μάγεψε με το βιολί της η διεθνούς φήμης Frasneska Musnicki.Ο υπέροχος κόσμος της τέχνης και του πολιτισμού χάρισε το ζεστό χειροκρότημα του στους βραβευθέντες καλλιτέχνες  για την βράβευση του συνόλου του καλλιτεχνικού τους υπόβαθρου.

Σε συνέντευξη της η Ελληνίδα εικαστικός Κουτσοσπύρου Μαρίνα δήλωσε «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ στο Littatheaterστο Μιλάνο για να βραβευτώ με το Διεθνές βραβείο Caravvagio.

Ένα βραβείο που έχει το κύρος και την βαρύτητα ενός ονόματος Καλλιτέχνη από τους πιο ιδιοφυής στην Ιστορία της τέχνης. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Mr Fransceco Russoγια την τιμή να με επιλέξει ανάμεσα σε σημαντικούς καλλιτέχνες, είμαι ευγνώμων!

Αυτό το βραβείο μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να δημιουργώ ακόμη περισσότερο, να υπηρετώ την τέχνη με αγάπη και πάθος. Αφιερώνω το βραβείο μου στην οικογένεια μου,τους γονείς μου,τον άντρα μου και φυσικά στα αγαπημένα μου παιδιά! Σας ευχαριστώ θερμά».

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1744 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.