Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:11 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 17:46

Μπαράζ στηρίξεων σε Λύρο για το δήμο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καθημερινές είναι οι ανακοινώσεις υποστήριξης και συμμετοχής στον συνδυασμό που καταρτίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος σε «βαθμό έντασης» που εάν συνεχιστεί έτσι και τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να μιλάμε για ολοκλήρωση της κατάρτισής του, έως τα Χριστούγεννα!

Έτσι μετά τους Γιάννη Τσώλο και Κώστα Κότσαλο επτά ακόμη δημότες με δηλώσεις τους ανακοίνωσαν την υποστήριξή τους και την ενεργή συμμετοχή τους στον συνδυασμό που καταρτίζει ο κ. Λύρος.

Συγκεκριμένα, δηλώσεις υποστήριξης έκαναν οι κ.κ. Μιχάλης Κωνσταντακόπουλος, καθηγητής φυσικής, Χρήστος Μασαούτης επιχειρηματίας, Διονύσης Τσιρόγλου,ιδιωτικός υπάλληλος, πρόεδρος εθελοντικής ομάδας έρευνας διάσωσης Μεσολογγίου,  Χρήστος Μαντέλος, πρόεδρος τριτέκνων Αιτωλικού, Παναγιώτης Μυλωνάς, φιλόλογος, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, γεωλόγος και Γιώργος Καραδήμας, ιδιωτικός υπάλληλος.

Ακολουθούν οι δηλώσεις υποστήριξης:

Μιχάλης Κωνσταντακόπουλος: «Καθοριστικό κριτήριο υπήρξε η εμπιστοσύνη μου στην διαχρονική διάθεση του για προσφορά»

«Ως ενεργός πολίτης, ως άνθρωπος που ζει τον παλμό, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και παλεύει για το σήμερα και το αύριο αισθάνομαι την ανάγκη να βοηθήσω, αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια έτσι ώστε αυτός ο ευλογημένος τόπος που ζούμε να ανακάμψει.

Έτσι ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Κώστα Λύρου για την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής. Καθοριστικό κριτήριο υπήρξε η εμπιστοσύνη μου στην διαχρονική διάθεση του για προσφορά, στην εμπειρία και γνώση που έχει αποκομίσει από την δραστηριότητα του ως επιτυχημένος επιχειρηματίας, αλλά και την διαρκή ενασχόλησή του με τα κοινά.»

Χρήστος Μασαούτης: «θα στηρίξω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος την εκλογή του Κώστα Λύρου ως νέου Δημάρχου στον τόπο μας!»

«Στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο μας, θα στηρίξω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος την εκλογή του Κώστα Λύρου ως νέου Δημάρχου στον τόπο μας!

Καθώς για χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο του πρωτογενούς τομέα, γνωρίζοντας από κοντά την επαγγελματική διαδρομή, την πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά στα κοινά αλλά και τις ικανότητες του συμπατριώτη μου Κωστα Λύρου, είμαι σίγουρος ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή!

Θα εργαστώ στο πλευρό του, μαζί με το επιτελείο των άξιων συνεργατών του, υπό την δική του καθοδήγηση, για ένα καλύτερο αύριο στις πόλεις και τα χωριά μας.»

Διονύσης Τσιρόγλου: «Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε με όρους μέλλοντος για τον τόπο μας»

«Ως ενεργός πολίτης, που ασχολείται με τα κοινά του τόπου μας και βιώνει την καθημερινότητα, αισθάνθηκα την ανάγκη να δηλώσω δημόσια την απόφαση μου να στηρίξω την πρωτοβουλία για διεκδίκηση της δημοτικής αρχής από τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λύρο.

Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε με όρους μέλλοντος για τον τόπο μας και όλοι μαζί να αναλογιστούμε πως θα οικοδομήσουμε την επόμενη μέρα στο Δήμο μας.

Τα τόσα χρόνια προσφοράς και εθελοντισμού μου έχουν διδάξει ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνο όταν είσαι απαλλαγμένος από την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων και μόνο όταν σε διακατέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης.

Για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι ο Κώστας Λύρος είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει την δυνατότητα να κάνει την αρχή για την αλλαγή στον δήμο μας. Είναι ένα καταξιωμένο άτομο, το οποίο έχει αποδείξει  διαχρονικά, ότι ενδιαφέρεται για την πρόοδο, ενώ παράλληλα   πιστεύει στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά υποστηρίζοντας  έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις τέτοιου είδους δράσεις και προσπάθειες.»

Παναγιώτης Μυλωνάς: «Η πολύπλευρη δράση του Κ. Λύρου ως ενεργού πολίτη, η κοινωνική προσφορά και η εργατικότητα του αποτελούν εχέγγυα διαχειριστικής επάρκειας»

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού είναι μια μεγάλη πρόκληση κι ένας δρόμος δύσκολος! Γίνεται δε ακόμη μεγαλύτερη η πρόκληση  καθώς πρόκειται για το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με την τόσο βαριά ιστορική, πολιτική και πολιτιστική παρακαταθήκη!

Αποφάσισα ωστόσο με καθαρή κρίση, συναίσθηση ευθύνης και επίγνωση των δυσκολιών να συμβαδίσω την πορεία αυτή με τον συμπολίτη μας Κώστα Λύρο, επειδή τον θεωρώ ως τον καταλληλότερο για την ιδιαίτερα τιμητική θέση του πρώτου πολίτη στον τόπο μας, εκείνη του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου! Η πολύπλευρη δράση του ως ενεργού πολίτη, η κοινωνική προσφορά και η εργατικότητα του αποτελούν εχέγγυα διαχειριστικής επάρκειας για την άσκηση των απαιτητικών καθηκόντων της Δημοτικής αρχής.

Στη μάχη των εκλογών του Μαΐου, συνδημότισσες και συνδημότες, ευελπιστώ πως η νικηφόρα για την προσπάθεια του Κώστα Λύρου έκβαση, με τη δύναμη της δικής σας ψήφου, θα διασφαλίσει μια πολύ πιο αξιοβίωτη καθημερινότητα και μια πολύ δυναμικότερη αναπτυξιακή προοπτική για το Μεσολόγγι της καρδιάς μας!»

Κωνσταντίνος Ι. Αντωνόπουλος: «Πρέπει και μπορούμε, όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, να αντιμετωπίσουμε δραστικά τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.»

«Ως άνθρωπος που αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να τον δω να προοδεύει, έχοντας εργαστεί εδώ με την ιδιότητα μου ως γεωλόγος και έχοντας μάθει αυτόν το τόπο καλά, αισθάνομαι την ανάγκη τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου να τις προσφέρω για το ευρύτερο καλό.

Από την πρώτη στιγμή, ανταποκρίθηκα θετικά στην κίνηση του Κώστα Λύρου ως υποψήφιου δημάρχου της Ι.Π. Μεσολογγίου, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για μια κίνηση έξω από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, από έναν έμπειρο, ανιδιοτελή άνθρωπο, με όρεξη να προσφέρει στον τόπο του.

Θέλω να εργαστώ στο πλευρό του, στην προσπάθεια που κάνει, να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει.

Πρέπει και μπορούμε, όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, να αντιμετωπίσουμε δραστικά τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας. Χρειάζεται να μελετήσουμε και να υλοποιήσουμε έργα ουσιαστικά, με βάσεις και θεμέλια γερά, με προοπτική, με αποτέλεσμα και όχι να εξαντληθούμε σε έργα βιτρίνας, προς χάριν μόνον εντυπώσεων. Γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε το τόπο μας να ανακάμψει. Και θα το κάνουμε!»

Γιώργος Καραδήμας: «Εμείς και τα παιδιά μας δικαιούμαστε να ζήσουμε σε ένα καλύτερο Μεσολόγγι!»

«Ως νέος άνθρωπος, που γεννήθηκα εργάζομαι και ζω με την οικογένεια μου σε τούτο τον ευλογημένο και ιερό τόπο, το Μεσολόγγι, ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του κ. Κώστα Λύρου όσον αφορά την διεκδίκηση της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Το καθαρό βλέμμα, η εμπειρία και η γνώση ενός κοινωνικά ευαίσθητου ανθρώπου με ειλικρινή διάθεση να προσφέρει μαζί με την ταύτιση των απόψεών μας και τον κοινό μας σκοπό για ένα καλύτερο Μεσολόγγι, δίνοντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα και επενδύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, με παρότρυναν σε αυτή μου την επιλογή.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν με αισιοδοξία τον ανιδιοτελή αγώνα μας, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε την έξοδο από την εσωστρέφεια και την μιζέρια.

Εμείς και τα παιδιά μας δικαιούμαστε να ζήσουμε σε ένα καλύτερο Μεσολόγγι!»

Χρήστος Κ. Μαντέλος: «Ευελπιστώ να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα, και να προωθήσουμε τον Δήμο μας σε καλύτερες μέρες.

«Γνωρίζοντας τον Κώστα Λύρο από παιδί, εκτιμώντας την ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια, την αποτελεσματικότητα, την διαχρονική κοινωνική του ευαισθησία και προσφορά, το αυτοδημιούργητο, την καθαρότητα του βλέμματος του, την ηθική του υπόσταση, τον διακαή  και μόνο ζήλο και πόθο του για προσφορά στα τοπικά δρώμενα και σαν εκλεκτό μέλος της μεγάλης Τρίτεκνης οικογένειας, αποδέχομαι την πρότασή του και συστρατεύομαι στην  απόφασή του για την διεκδίκηση του Δήμου Ι. Πόλεως Μεσολογγίου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με αίσθημα ευθύνης, γνώστης των πολλών προβλημάτων του ευρύτερου Δήμου μας και ανέκαθεν ενεργός στα κοινά δρώμενα, κατέρχομαι στον προεκλογικό στίβο, αφουγκραζόμενος τους συμπολίτες μας,  ευελπιστώντας με την εκλογή μας να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα, και να προωθήσουμε τον Δήμο μας σε καλύτερες μέρες.

Γι’ αυτό  ζητάμε την στήριξή σας στην σοβαρή και ειλικρινή αυτή πρότασή μας, γιατί ο τόπος μας και το αξίζει και το δικαιούται!! Θεωρώ δε την επιτυχία δεδομένη!»

messolonghinews.blogspot.com

 

Διαβάστηκε 1719 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/