Τρίτη, 21η Μαίου 2024  11:40 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 02:38

Καυτά μοντέλα με μαγιό ανάβουν φωτιές στους δρόμους του Σάο Πάολο [εικόνες]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκπληκτικά μοντέλα περπατούν στους δρόμους του Σάο Πάολο και αναστατώνουν τους περαστικούς με τα πρασινοκίτρινα μπικίνι τους και τα ψηλά τακούνια, προωθώντας τον πολυαναμενόμενο διαγωνισμό για τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας

Ανάμεσα στις 27 εκρηκτικές κυρίες περιλαμβάνεται και μία διαγωνιζόμενη, που δουλεύει ως σωσίας της Κάρτνεϊ Καρντάσιαν, ενώ στο παρελθόν ήταν DJ και πορνοστάρ.

Φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μπικίνι, κάθε μία από αυτές τις κυρίες έβαλαν τα δυνατά τους για να διαφημίσουν τον επερχόμενο διαγωνισμό, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Πηγή: Καυτά μοντέλα με μαγιό ανάβουν φωτιές στους δρόμους του Σάο Πάολο [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/220514/kayta-montela-me-magio-anavoyn-foties-stoys-dromoys-toy-sao-paolo-eikones#ixzz3hvsj2lr3

Διαβάστηκε 4586 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 09:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.