Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:03 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 13:32

Διακρίσεις για αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι από τις 6 έως και της 9 Οκτωβρίου.

Ο Αγρινιώτικος σύλλογος με προπονητή τον Γιώργο Καψιμάλη συμμετείχε με έξι αθλητές στο άθλημα του πλήρες αγών (ΜΜΑ), ενώ παρόλο που οι Αγρινιώτες είχαν δύσκολη κλήρωση, ερχόμενοι αντιμέτωποι με αθλητές της Ρωσίας και της Κύπρου που θεωρούνται ιδιαίτερα ισχυρές χώρες στο άθλημα, κατάφεραν και διακρίθηκαν.

Συγκεκριμένα, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Βασίλης Μάρης στην κατηγορία +93 ανδρών και ο Μανώλης Παπουτσής στην κατηγορία των -77 ανδρών. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Βασίλης Καραγκούνης στην κατηγορία -77 ανδρών και χάλκινο μετάλλιο ο Νίκος Μπανιάς στην κατηγορία -86 ανδρών και ο Χρήστος Λιόκαυτος στην κατηγορία -86 ανδρών. Για τον τελευταίο ο προπονητής του δήλωσε ότι αν και αγωνίσθηκε μια κατηγορία ψηλότερα από αυτή που ανήκει (στην ανδρών και όχι στην 18-20 ετών) κατάφερε τα μέγιστα. Επίσης ο αθλητής Χρήστος Λιάρος πήρε την Τετάρτη θέση στην κατηγορία -86 ανδρών.

Όπως ανέφερε ο κ. Καψιμάλης, η επιτυχία των αθλητών του αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς το συγκεκριμένο άθλημα (πλήρες αγών – ΜΜΑ) είναι το πιο σκληρό στυλ του Παγκρατίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές του Ηρακλή με τις θέσεις που κατέλαβαν στο Πανευρωπαϊκό, προκρίθηκαν στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου.

bty

bty

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2368 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.