Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  6:56 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 14:29

Μεγάλες κατακτήσεις των αθλητών της ΓΕΑ στον στίβο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με δυο χρυσά και δυο χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν απ τα Γιαννιτσά οι αθλητές της ΓΕΑ. Πρώτη θέση στο τριπλούν και τρίτη θέση στα 100 εμπόδια κατέκτησε ο Γιάννης Κατσουκας. Ο αθλητής του Βασίλη Δρόσου ήταν συγκλονιστικός και παρότι πρώτα αγωνίστηκε στα 100 εμπόδια όπου έχασε στο νήμα το αργυρό μετάλλιο, κατάφερε στην 5η προσπάθεια να κάνει το μεγάλο άλμα και να κερδίσει.Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο και απ την Βίκυ Αποστόλου στα 3000μ Βάδην.Η αθλήτρια του Μάκη Παλιογιώργου κέρδισε σχετικά άνετα την κούρσα κάνοντας ατομικό ρεκόρ

Τρίτη θέση στα 300μ απ την Μάρια Σαρδέλη. Η Αθλήτρια του Νίκου Γαλούνη πάλεψε για το αργυρό μετάλλιο έχοντας κάνει το πρωί στον προκριματικό ατομικό ρεκόρ.Τέταρτη θέση στο 300μ εμπόδια ο Νεκτάριος Μπέτσης,αθλητής του Νίκου Γαλουνη σε εναν τελικό οπού αγωνίστηκαν τρεις αγρινιώτες αθλητές στον τελικό.Έκτη θέση στα 1000μ η αθλήτρια Κουτρουμάνου Ζωή του Μπάμπη Ποσονίδη.Τέλος η Βασιλοπούλου Ανθή ήρθε 10η στα 600μ με προπονητή τον Δροσο Βασίλη και ο Παππάς Βασίλης 13ος στα 600μ με προπονητή τον Ποσονίδη Μπάμπη.

πηγή: http://agrinionews.gr

 

 

Διαβάστηκε 2311 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 15:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.