Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  6:46 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 22:58

Με επισημότητα ο εορτασμός του πολιούχου Μενιδίου Απόστολου Παύλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χθες το απόγευμα, παραμονή του εορτασμού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου το Μενίδι γιόρτασε με επισημότητα τον πολιούχο του στον ομώνυμο Ι.Ν, όπου τελέστηκε Μέγας Εσπερινός με την παρουσία κληρικών, αρχών του τόπου αλλά και πλήθους πιστών. Μετά το τέλος του Εσπερινού, ακολούθησε η καθιερωμένη Λιτανεία της Ιερής Εικόνας του Αγίου στους δρόμους του χωριού με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμφιλοχίας. Παρόντες ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Απ.Κοιμήσης, ο αντιδήμαρχος Γ.Παπούλιας, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Γ.Πρεβεζιάνος, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Γ.Αλπός, η πρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ κ. Φ.Λαμπράκη, ο αντιπρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ κ. Μ.Φουρλάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Αθ. Κακαρούνας, Θωμάς Γαλαζούλας, Χρ.Καλύβας.

Σήμερα το πρωί, ανήμερα της εορτής, τελέστηκε η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία, ενώ το βράδυ, το εορταστικό διήμερο εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Μενιδίου και γλέντι με δημοτική ορχήστρα στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Αθλητική Ένωση Μενιδίου και τον Πολιτιστικό Συλλόγο «ο Αμβρακικός».

Φωτογραφία:Μαρία Ζαβιτσάνου – Βίντεο: Χρ. Αλεξόπουλος

e-maistros.gr

menidi-petrou-pauloumenidi-petrou-paulou.jpg12menidi-petrou-paulou.jpg14menidi-petrou-paulou.jpg22

 πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2876 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 01:08
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News