Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  6:25 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 19:08

Με επιτυχία η πρώτη συνάντηση του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων στην Αθήνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Όλοι οι Αιτωλοακαρνάνες Δημοσιογράφοι μια οικογένεια» θα μπορούσε να είναι το μήνυμα που έστειλε στη συνάντηση γνωριμίας ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, ο νεοσύστατος Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια συζήτηση με ανθρώπους του νομού από τον χώρο της ενημέρωσης, η οποία έγινε σε γόνιμο κλίμα στο Αμφιθέατρο της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, Πάνος Σόμπολος, και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου παρουσίασαν λεπτομερώς τους σκοπούς του συλλόγου, καθώς και ενημέρωσαν το κοινό για τις επόμενες δράσεις και τα διαδικαστικά της εγγραφής νέων μελών.

Εν συνεχεία, τον λόγο πήραν οι Αιτωλοακαρνάνες δημοσιογράφοι από διάφορα Μέσα ενημέρωσης οι οποίοι έθεσαν τα θέματα που ταλανίζουν τον νομό με στόχο την κοινή αντιμετώπιση τους.

Τέλος, η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Star κάλυψε το γεγονός και έκανε σχετικό αφιέρωμα στο δελτίο ειδήσεων (1.4.2017). Δείτε το απόσπασμα πατώντας εδώ και πηγαίνοντας στο 45:00 του βίντεο.

Φωτογραφικό Υλικό: xiromeronews

http://iaitoloakarnania.gr

Διαβάστηκε 1759 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.