Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:29 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 20:07

Ανδριάνα Φραζέσκου - Σε Περιμένω - Dusty Records

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
1b
 

H Ανδριάνα Φραζέσκου κατάγεται από την Ικαρία, όπου και πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Όταν ήρθε στην Αθήνα, αποφάσισε να πάει στο ωδείο, αλλά δυστυχώς από την μία οικονομικοί λόγοι και από την άλλη η προκατάληψη όσων αφορά το επάγγελμα της τραγουδίστριας, δεν της επέτρεψαν να πάει.

Έκανε οικογένεια και αργότερα σκέφτηκε "ή τώρα ή ποτέ" και έτσι γράφτηκε στο Ωδείο Μαρίνας Σπανού & ξεκίνησε δειλά δειλά, τα πρώτα μαθήματα τραγουδιού παράλληλα παρακολούθησε και όλα τα θεωρητικά μαθήματα μουσικής και χωρίς να το καταλάβει, πήρε το αποφοιτήριο πτυχίο της στο σύγχρονο τραγούδι.

Έχει στο ενεργητικό της 2 παλαιότερες δισκογραφικές δουλειές και σήμερα υπογράφει το νέο της δισκογραφικό βήμα με την Dusty Records, "Σε Περιμένω" .

Καλή ακρόαση...

***

Ακούστε το στο YouTube...
6

Πατήστε στο παρακάτω πλαίσιο για να κατεβάσετε το Full Press Kit
12d  no release stores

***
13b2 2016

 

Για να κατεβάσετε το Full Press Kit πατάτε πάνω στο πλαίσιο. Θα σας ανοίξει την κεντρική σελίδα του DropBox.com. Πατάτε πάνω στο πλαίσιο που λέει “download”, αυτομάτως θα αποθηκεύσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.
To download the "Press Kit" click over the box. You will be redirect to DropBox.com - Click on "download” and the Press Kit will be downloaded automatically.

Dusty Records is a company of Dusty Entertainment Group. All songs are exclusively distributed by Dusty Records.
Unauthorized duplication is a violation of applicable laws. The promo material included in this mail is accessible and can be used for promotional reasons by the Media.

email facebook foursquare google_plus linkedin reverbnation soundcloud twitter vimeo youtube

1px
Διαβάστηκε 2672 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 21:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.