Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:19 μμ
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 18:35

Ο Ναυπάκτιος Γιάννης Πύργας κατέκτησε την 2η θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Knockdown Karate

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O νεαρός αθλητής κατέκτησε επίσης τον τίτλο του καλύτερου αθλητή της διοργάνωσης που έλαβε χώρα στη Βουλγαρία…

Την 2η θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Knockdown Karate -18 ετών που διεξήχθη στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας κατέκτησε ο Ναυπάκτιος αθλητής Γιάννη Πύργας.

Θα μπορούσε να είχε περάσει στην 1η θέση καθώς κέρδισε όλους τους αντιπάλους του, ακόμα και τον παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά έλαβε ποινή επειδή σήκωσε το χέρι του και έτσι παρέμεινε στην δεύτερη θέση.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία θα έχει και συνέχεια καθώς ο μικρός έδειξε πως είναι δυνατός αθλητής κερδίζοντας σημαντικούς αντιπάλους αλλά και μεγάλο ταλέντο.

img_4126

Μετά την επιτυχία του μίλησε και για τον δάσκαλό του Φώτη Σκουζή που βρέθηκε στο πλευρό του κατά την διάρκεια των αγώνων:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τρομερό δάσκαλο μου Φώτη Σκουζη γιατί χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές όλων που πιάσανε τόπο και σε όλα τα παιδιά που με βοήθησαν στην σκληρή προετοιμασία. Κέρδισα όλους τούς αντιπάλους μου και στον ημιτελικό αλλά και τον παγκόσμιο πρωταθλητη. Πήρα όμως ποινή και δεν μπόρεσα να προχωρήσω στην πρώτη θέση παρόλα αυτά η Ελλάδα στο βάθρο, η πατρίδα μας ψηλά, το Έθνος μας ακόμα περισσότερο».

Επιμέλεια: npress.gr

Διαβάστηκε 1891 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News