Στις συγκεντρώσεις για την πανελλαδική πανεργατική απεργία καλεί το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας την Τετάρτη (9.4.25) και ώρα 10:30 π.μ., σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Συναδέλφισες και συνάδελφοι,
Το ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας, καλεί τους συνταξιούχους του νομού να στηρίξουν την πανελλαδική πανεργατική απεργία την Τετάρτη 9 Απρίλη.
Στις 9 Απρίλη όπως και την Πρωτομαγιά, μαζί με τους εργαζόμενους της περιοχής μας, συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα μας για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, ενάντια στους κοινούς μας εχθρούς, το αστικό κράτος και τις κυβερνήσεις του, τους επιχειρηματικούς ομίλους, που γεμίζουν με
«Τέμπη» τη ζωή μας, αποφασισμένοι να φτάσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους!
Καλούμε, όλες και όλους να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις του νομού, στις κεντρικές πλατείες, στις 10:30πμ, σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο.
agrinionews.gr