Φωνές, συνθήματα και σε κάποιες στιγμές ακόμη και ουρλιαχτά, στιγμάτισαν τη παρουσίαση του έργου της αντλησιοταμίευσης στην Τριχωνίδα, που έγινε στο Θέρμο.
Οι εκπρόσωποι της «ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή», που προωθεί το συγκεκριμένο έργο, ελάχιστα μπόρεσαν να μιλήσουν χωρίς διακοπές, με αποτέλεσμα στο τέλος να αποχωρήσουν.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε τεταμένη ατμόσφαιρα με δεκάδες πολίτες να φωνάζουν συνθήματα, όπως «κάτω τα χέρια από την Τριχωνίδα» και να αποδοκιμάζουν τους εκπροσώπους της εταιρείας, αλλά και το Δήμαρχο Θέρμου.
Η παρουσίαση του έργου διήρκησε λίγα λεπτά της ώρας καθώς οι εκπρόσωποι της εταιρείας διακόπτονταν συνεχώς από τους αντιδρώντες στο έργο. Μάλιστα όταν ο Δήμαρχος έθεσε ζήτημα αντισταθμιστικών αρκετοί από το πλήθος άρχισαν να φωνάζουν «αίσχος».
sinidisi.gr