Κυριακή, 20η Οκτωμβρίου 2024  12:18 πμ
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 00:30

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης για την αποθέωση του από τους φίλους του Παναιτωλικού: «Δεν ανταλλάζεται αυτό»

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του Παναιτωλικού στο Περιστέρι και αναφέρθηκαν στο συναίσθημα του για το γεγονός πως οι φίλοι της ομάδας του φώναξαν το όνομα του.

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague της σεζόν 2024-25, καθώς νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ανέβηκε στη 2η θέση, στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. O Γιάννης Πετράκης μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το «διπλό» των Αγρινιωτών και εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός πως άκουσε τους οπαδούς της ομάδας του να τον αποθεώνουν.

Οι δηλώσεις του Πετράκη:

Για το γεγονός ότι έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών: «Δεν ανταλλάζεται αυτό. Στη δουλειά που κάνουμε, αυτό που μένει στο τέλος, είναι μόνο τα συναισθήματα. Κι αυτά τα συναισθήματα δεν πρόκειται να ξεχαστούν, για αυτά ζούμε, αυτά θυμόμαστε».

Για το πού το πάει ο Παναιτωλικός: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια των παιδιών και που δουλεύω σε αυτό το κλαμπ. Όμως μετά από τη χαρά που είναι φυσιολογικό να βιώνουμε, πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο επόμενο ματς, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Απαγορεύεται να χάσουμε τον δρόμο μας, αφού δείχνουμε ότι μπορούμε. Αυτό γίνεται μόνο μέσα από τη δουλειά».

Για το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα: «Όλα τα πράγματα έχουν μία σειρά. Για να μπορείς να κάνεις βήματα πρέπει πρώτα να μην φας γκολ. Αν φας γκολ πρέπει να βάλεις δύο, αυτό λέει λογική. Όμως χώρια από την καλή μας αμυντική λειτουργία είμαστε μια ομάδα που δημιουργεί, έχουμε σκοράρει σχεδόν σε όλα τα ματς. Δεν σημαίνει βέβαια ότι θα σκοράρουμε πάντα. Προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία, πρώτα στην άμυνα και μετά στην επίθεση, στόχος μας είναι να είμαστε μία ισορροπημένη ομάδα».

Γκαρσία: «Μας λείπει η τελευταία φάση στο παιχνίδι, θα πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι»

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στο πρόβλημα που έχει η ομάδα του στην τελευταία φάση για να απειλήσει, ενώ επισήμανε πως θα πρέπει όλοι να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι.

Ο Ατρόμητος δεν τα κατάφερε στο ματς με τον Παναιτωλικό γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Εκείνο που μας λείπει είναι η τελευταία φάση μέσα στο παιχνίδι μας γιατί έχουμε τη μπάλα, έχουμε την κατοχή, ελέγχουμε το παιχνίδι αλλά εκείνο που μας λείπει είναι η τελευταία μπάλα για να βάλουμε το γκολ. Ο αντίπαλος είχε και την ψυχολογία και όταν έβαλε ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Δεχόμαστε γκολ πολύ εύκολα, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να βελτιώσουμε, πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό συνέβη και με το προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. εντός έδρας ήττα από τον Βόλο με 1-2) που για διάφορους λόγους το χάσαμε, και τώρα, θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 71 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.