Παρασκευή, 18η Οκτωμβρίου 2024  2:20 μμ
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 13:17

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου θα τιμήσουν τον Άγιο Ευαγγελιστή Λουκά, Προστάτη των Ιατρών (Κυρ 20/10/2024 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18:00’ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του προστάτου των Ιατρών, Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά.

Θα τελεσθεί η ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού και η Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του Συλλόγου και θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων μελών του Ιατρικού Συλλόγου.

Των ιερών Ακολουθιών θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Θα ακολουθήσει Χαιρετισμός του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, κ. Γεωργίου Αγραφιώτη και του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

Διαβάστηκε 62 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 13:24
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.