Παρασκευή, 18η Οκτωμβρίου 2024  3:15 πμ
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 23:01

"Θα Σε Σκοτώσω" – Η νέα κυκλοφορία του Βαγγέλη Πανάτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για άλλη μια φορά ο καλλιτέχνης Βαγγέλης Πανάτος μας παρουσιάζει ένα δυνατό ζεϊμπέκικο με τίτλο «ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ» σε στίχους και μουσική του ίδιου.

Ένα τραγούδι που σίγουρα με το πρώτο άκουσμα προκαλεί αντιδράσεις στο κοινό αφού πλέον οι υποθέσεις βίας και γυναικοκτονιών έχουν αυξηθεί.

Το τραγούδι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να προκαλέσει το κοινό αίσθημα από ότι αναφέρει ο ίδιος ο Βαγγέλης Πανάτος και μας λέει, είναι απλά ένα τραγούδι που έχει γραφτεί πριν αρκετά χρόνια, το ετοίμασε και μας το παρουσιάζει.

Συγκεκριμένα αφού το παρακολουθήσετε στο τέλος του βίντεο κλιπ ο Βαγγέλης Πανάτος υπογράφει: ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα γυρίσματα του Βίντεο κλιπ έγιναν στην πανέμορφη Κύπρο από την VP Music Production στα πανέμορφα δάση του ΤΡΟΟΔΟΥΣ

Θα σε σκοτώσω για να βρω την ηρεμία μου

Θα σε τελειώσω και ας είναι αμαρτία μου

Θα σε σκοτώσω και θα πάρω την ευθύνη

Μόνο ο θάνατος σου έχει απομείνει

Βρείτε το σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα

Ακουστέ το Εδώ:

--

VP Records

Ελλάδα

Τηλ: 0030 6971648877 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Κύπρος

Τηλ: 00357 99740677

Facebook Page

Instagram

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Διαβάστηκε 39 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία