Τετάρτη, 16η Οκτωμβρίου 2024  6:43 μμ
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 18:36

ΗΠΑ: 11χρονο κορίτσι ζωγράφισε την «τέλεια παιδική χαρά» και η πόλη της έκανε τη χάρη και την έχτισε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

11χρονο κορίτσι στις ΗΠΑ, ζωγράφισε την «τέλεια παιδική χαρά» και η πόλη που μένει την έχτισε

Μια νεαρή κάτοικος της Γιούτα των ΗΠΑ ζωγράφισε κάποια σχέδια με μαρκαδόρο για μια καλύτερη παιδική χαρά. Αυτό που δεν περίμενε να συμβεί είναι να γίνουν αληθινά!

Η μητέρα της την έφερε στο δημαρχείο μαζί με τη ζωγραφιά της, και δεδομένου ότι μια νέα παιδική χαρά είχε ήδη προγραμματιστεί να χτιστεί, οι αρμόδιοι ακολούθησαν το σχέδιο της 11χρονης Rosili Olson.

Η 12χρονη σήμερα Olson είχε κάνει τα σχέδια για να σχεδιάσει αυτό που πίστευε ότι θα ήταν «η καλύτερη παιδική χαρά» για να παίζουν η ίδια και οι μικρότερες αδελφές της.

«Η Rosili συνειδητοποίησε ότι η παιδική χαρά που βρισκόταν δίπλα στο σπίτι της ήταν κατάλληλη μόνο για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και δεν απευθυνόταν στη μικρότερη αδελφή της», έγραψαν οι υπεύθυνοι της κομητείας Clearfield στη λεζάντα ενός βίντεο στο Facebook που δείχνει τη διαδικασία δημιουργίας. «Αφού είδαμε την πρωτοβουλία και τη λεπτομέρειά της, ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε το όνειρό της πραγματικότητα».

Η μητέρα της Olson τηλεφώνησε στο δημαρχείο και ρώτησε αν μπορούσε να τους φέρει τα σχέδια της κόρης της. Συμφώνησαν και σύντομα βρέθηκαν στο γραφείο του Eric Howes, επικεφαλής της υπηρεσίας πάρκων και αναψυχής της πόλης, για να κάνουν την παρουσίαση.

«Ήταν στον προϋπολογισμό, αλλά δεν είχαμε λεπτομέρειες», δήλωσε ο Howes στην τοπική εφημερίδα Standard-Examiner.

«Αφού είδαμε όλη την προσπάθεια που κατέβαλε σε όλα αυτά τα σχέδια, γνωρίζοντας ότι είχαμε ήδη κανονίσει η καινούργια παιδική χαρά να βρίσκεται στο πάρκο δίπλα από το σπίτι της, το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να την χτίσουμε», είπε με ανακοίνωση στο Facebook προσθέτοντας ότι «επανεξετάστηκαν πολλές εκδοχές μέχρι να καλύψουμε όλα τα κουτάκια της και να πετύχουμε τα σωστά χρώματα».

Κατά τη διαδικασία του χτίσματος, η Olson και ο Howes συναντήθηκαν τέσσερις ή πέντε φορές, μέχρι την τελετή εγκαινίων στις 24 Σεπτεμβρίου, στην οποία συμμετείχε φυσικά και η Olson.

newsbomb.gr

Διαβάστηκε 58 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.