Τετάρτη, 16η Οκτωμβρίου 2024  12:18 πμ
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 23:10

Νίκος Καραπάνος: Πού βαδίζουμε σε αυτό τον δήμο;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος και νυν μέλος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή τα όργανα του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καραπάνος διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι ενώ είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, τόσο ο ίδιος όσο και άλλα μέλη δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως ότι ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Σπύρος Διαμαντόπουλος είχε σκοπό να την αναβάλλει. Έτσι ορισμένα μέλη πήγαν στο Δημαρχείο, έχοντας αλλάξει όλο το επαγγελματικό τους πρόγραμμα και ενημερώθηκαν κατόπιν εορτής.

Κατά τον κ. Καραπάνο αυτό σημαίνει καταπάτηση των δημοκρατικών θεσμών. «Καλώ τον Δήμαρχο να σοβαρευτεί και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί να παραιτηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 56 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.