Τετάρτη, 16η Οκτωμβρίου 2024  12:17 πμ
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 22:02

Χρυσό μετάλλιο από τον Φιλόπουλο Μιχάλη και χάλκινο από τον Παππά Χρυσόστομο του Σκοπευτικού ομίλου Αιτωλοακαρνανίας "Σκοπευτής " στα Γιάννενα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή που μας πέρασε 13/10/24 στο πεδίο Βολής Περάματος στα Ιωάννινα, ο Σκοπευτικός Όμιλος BUDO, διοργάνωσε αγώνες ανοικτών και κλειστών σκοπευτικών(διόπτρα) στην απόσταση των 200 μέτρων. Στον αγώνα αυτόν συμμετείχαν αθλητές από διάφορες πόλεις,Αθήνα, Θεσσαλονίκη, νησιά και συμμετείχε και ο σύλλογος μας με τρείς αθλητές.

Ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα που απαιτεί μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία.

Από τους αθλητές μας, του σκοπευτικού ομίλου Αιτωλοακαρνανίας "Σκοπευτής " ο Φιλόπουλος Μιχάλης στο τέλος του αγώνα ανέβηκε στο βάθρο των νικητών, και βραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ανοιχτών σκοπευτικών 200 μέτρων και ο Παππάς Χρυσόστομος τρίτος με το χάλκινο μετάλλιο.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Διαβάστηκε 63 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.