Πέμπτη, 3η Οκτωμβρίου 2024  7:11 μμ
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 18:45

Τρεις τεχνολόγοι του νοσοκομείου Αγρινίου συμμετέχουν στο 1ο Συνέδριο της Ένωσης Τεχνολόγων Ακτινολογίας-Ακτινοθεραπείας Ελλάδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από 7 έως 10 Νοεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 1ο Συνέδριο της Ένωσης Τεχνολόγων Ακτινολογίας-Ακτινοθεραπείας Ελλάδος( Ε.Τ.Α.Α.Ε.) – Ν.Π.Δ.Δ.

Στόχος του πρώτου Συνεδρίου της Ε.Τ.Α.Α.Ε. ως Ν.Π.Δ.Δ., του μοναδικού και καθολικά θεσμικού οργάνου εκπροσώπησης των Τεχνολόγων Ακτινολογίας-Ακτινοθεραπείας, είναι μεταξύ άλλων να αναδείξει ακόμη περισσότερο στις μέρες μας τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο του Τεχνολόγου ως Επιστήμονα, στην συνεχή κατάκτηση νέων τεχνολογιών στον τομέα της Υγείας καθώς και τον θεμελιώδη ρόλο του στην στήριξη και βελτίωση της Υγείας των συνανθρώπων μας μέσα από την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωσή του.

Ιδιαίτερη τιμή για το Νοσοκομείο Αγρινίου αποτελεί το γεγονός ότι τρεις Τεχνολόγοι του συμμετέχουν στις διεργασίες του 1ου αυτού Συνεδρίου. Πρόκειται για τους Βασίλειο Καρβούνη ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ε.Τ.Α.Α.Ε – Ν.Π.Δ.Δ, Ευάγγελο Μαχαλιώτη ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου και Νικόλαο Καπετανάκη ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εργασίες του 1ου Συνεδρίου της Ε.Τ.Α.Α.Ε. – Ν.Π.Δ.Δ», αναφέρει η σχετική πρόσκληση της Ένωσης Τεχνολόγων.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 68 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.