Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  10:08 μμ
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 23:10

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζητούν 11 εκλεγμένοι του Μεσολογγίου για την ενεργειακή κοινότητα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυσμενές είναι το σχέδιο «Απόλλων» που προωθεί η Κυβέρνηση και αφορά στην Ενέργεια.

Ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου είναι άμεσα ενδιαφερόμενος όχι μόνο διότι είναι ενεργοβόρος λόγω της μορφολογίας των εδαφών, αλλά και γιατί στην επικράτεια του ιδίου είχε προχωρήσει για να γίνει το Mega φωτοβολταϊκό πάρκο με πρωτοβουλία της Περιφέρειας.

Όλοι αγωνιούν γιατί φαίνεται να απεμπολείται η πρωτοβουλία για φθηνή ενέργεια ή ακόμη και για δωρεάν. Γι’ αυτό και έντεκα δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης καλούν την πρόεδρο Γεωργία Φούντα και παρεπόμενα τον Σπύρο Διαμαντόπουλο να ζητήσει τον ορισμό έκτακτου δημοτικού συμβουλίου ώστε να τεθούν όλα επί τάπητος.

Το κείμενο υπογράφουν όλοι οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης πλην των Π. Κατσούλη και Αθ. Λύρου

Αναλυτικά αναφέρουν:

Κυρία Πρόεδρε,

Ενόψει των εξελίξεων στα ενεργειακά θέματα αιτούμαστε να συγκληθεί, αύριο Δευτέρα 30-9-2024, έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μεικτή συνεδρίαση (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη) παρουσία των αρμόδιων εκπροσώπων του Κράτους και της Περιφέρειας.

Στόχος η άμεση και πληρέστερη ενημέρωσή μας για το ενεργειακό ζήτημα που αφορά τόσο το δήμο, όσο και την ΔΕΥΑΜ, αλλά και τους ΤΟΕΒ.

Με εκτίμηση

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Βασιλείου Σπυρίδων, Βασιλόπουλος Νικόλαος, Δασκαλή Όλγα, Καραπάνος Νικόλαος του Γεωργίου, Καραπάνος Νικόλαος του Κων/νου, Καρατζογιάννης Νικόλαος, Κοτσάλου Βασιλική, Λύρος Κώστας, Μελαχρή Περσεφόνη, Πατρινού Βάνα, Σαρλής Αλέξιος.

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 49 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News