Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  5:18 μμ
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 17:57

Πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας σε 150 επιχειρήσεις στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΔΥΠΑ διοργανώνει τις «Ημέρες Καριέρας» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου την Παρασκευή και το Σάββατο 18 και 19 Οκτωβρίου (10:00-18:00), με τη συμμετοχή 150 επιχειρήσεων που προσφέρουν περισσότερες από 4.000 θέσεις εργασίας. Πρόκειται για την 33η αντίστοιχη εκδήλωση, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απ’ ευθείας με εκπροσώπους εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους που αναζητούν προσωπικό, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-okt2024

Στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας, καθώς και για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ σε ειδικό χώρο (info corner). Επιπλέον, εξειδικευμένοι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα παρέχουν πληροφορίες και οδηγίες για τη συνέντευξη και το βιογραφικό των υποψηφίων (cv corner).

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.dypa.gov.gr

www.dypa.gov.gr/memme

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 72 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία