Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  5:23 μμ
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 17:32

Το "CHUBBY" έρχεται για να αναστατώσει τη σκηνή!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Fuji Latifudia και Miki Dice ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για μια εκρηκτική κυκλοφορία που υπόσχεται να ταράξει τα νερά της μουσικής σκηνής. Με την υπογραφή του κορυφαίου παραγωγού VybezMadeThis, το νέο τους single "CHUBBY" κυκλοφορεί από την Landing Mind Records και είναι ήδη στο δρόμο για να γίνει ένα από τα πιο hot tracks της σεζόν!

Το "CHUBBY" έρχεται με ένα ισχυρό μείγμα σύγχρονων ήχων, βαρύ μπάσο και πιασάρικους στίχους που δεν αφήνουν περιθώρια για στασιμότητα. Οι Fuji Latifudia και Miki Dice, με την απαράμιλλη χημεία τους και την δυναμική τους παρουσία, δημιουργούν ένα μουσικό ταξίδι που σίγουρα θα σε κερδίσει από την πρώτη ακρόαση.

Η παραγωγή του VybezMadeThis δίνει στο κομμάτι την απαραίτητη ένταση και φρεσκάδα που θα το κάνει να ξεχωρίσει στα clubs, στις playlists, και στα airwaves. Το "CHUBBY" είναι η ιδανική προσθήκη για όλους όσους αναζητούν ένα ανεβαστικό κομμάτι που θα ξεσηκώσει το κοινό και θα κάνει τη διαφορά!

Μη χάνεις χρόνο! Βάλε το "CHUBBY" στη λίστα σου και ζήσε τον ρυθμό που θα σε κάνει να χορέψεις ασταμάτητα!

Διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μουσική: Vybez Made This

Στίχοι: Miki Dice , Fuji Latifudia

Μίξη - Master: Vision Sound Studio

Ηχογράφηση: Vision Sound Studio

Διαβάστηκε 38 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News