Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  3:29 πμ
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 18:07

Εμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Επί τάπητος αναπτυξιακές προτάσεις σε συζήτηση με δήμαρχο και πρύτανη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Κωνσταντίνου Πασιόπουλου, πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας μεταξύ της διοίκησης του Συλλόγου, του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα και του δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου.

Παραβρέθηκαν, επίσης, σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών κ. Βασίλης Λουκόπουλος, ο αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Ντίνος Γιαννόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, συζητήθηκαν προτάσεις για την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και για τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στο πανεπιστήμιο και την πόλη του Μεσολογγίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 96 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News