Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  4:45 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 18:25

Κοινωφελής Εργασία 2016: Αρχές Νοεμβρίου η νέα προκήρυξη για 274 Δήμους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αρχές Νοεμβρίου εκτιμά η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, πως θα βγει η πρόσκληση και προς τους υπόλοιπους δήμους της χώρας για ένταξη στη νέα γενιά προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 6.339 θέσεις, οκτάμηνης απασχόλησης, που δημιουργούνται στο πλαίσιο αυτών των προγραμμάτων, σε 34 δήμους-θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας.

Για την επέκταση του προγράμματος και στους υπόλοιπους 274 Δήμους έχει δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου μέχρι τις 8 του μήνα θα μπορούν να καταγράφουν ηλεκτρονικά τα έργα που επιθυμούν να εκτελέσουν και να προσδιορίσουν τις θέσεις αλλά και το αναγκαίο προσωπικό που θα προσληφθεί.

Όταν αυτή η λίστα κλείσει, ακολουθεί η έγκριση από το ΑΣΕΠ και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η προκήρυξη πρόσληψης ανέργων.

Ευελπιστούμε ότι μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας σε συνέντευξή της στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

e-dimosio.gr

Διαβάστηκε 2235 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία