Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  3:19 μμ
Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 20:03

Αγρίνιο: Διοργάνωση αγώνων τένις για άντρες και γυναίκες άνω των 30 από σήμερα έως τις 8 Σεπτεμβρίου (Πεμ 5 - Κυρ 8/9/2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (International Tennis Federation) ανέθεσε (μέσω της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης) στο σύλλογο Κέντρο Αντισφαίρισης Αγρινίου τη διοργάνωση επίσημων αγώνων Αντισφαίρισης για Άνδρες και Γυναίκες άνω των 30 ετών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις "Τριχόπουλος tennis club".

Μπορούν να συμμετέχουν παίκτες και παίκτριες όλων των εθνικοτήτων είτε είναι πρώην αθλητές/τριες επαγγελματικού επιπέδου είτε ερασιτεχνικού.

«Οι στόχοι μας είναι να προσελκύσουμε αθλητές/τριες, προπονητές και συνοδούς από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό το οποίο θα προβάλει την πόλη του Αγρινίου σε όλη την Ελλάδα», τονίζουν οι διοργανωτές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 63 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 20:08
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News