Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  12:23 πμ
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 17:45

Σήμερα η ανακοίνωση για την πρόσληψη σχεδόν 15.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι προσλήψεις από 14.000 έως 15.000 αναπληρωτών αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου από το υπουργείο Παιδείας.

Οι εκπαιδευτικοί πρόκειται να καλύψουν θέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ-ΕΒΠ), ειδικοτήτων σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια και Δευτεροβάθμιας σε Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ).

Η διαδικασία

Οι αποφάσεις για την τοποθέτηση των νεοπροσληφθέντων εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες θα εκδοθούν από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Ακολούθως, οι αναπληρωτές θα πρέπει να μπουν στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α΄θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) για να υποβάλουν τις προτιμήσεις σχολικών μονάδων ενώ στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου θα κληθούν να παρουσιαστούν στα σχολεία και να αναλάβουν υπηρεσία.

Βασιλική Χρυσοστομίδου – protothema.gr

Διαβάστηκε 108 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News