Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  5:27 μμ
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 18:07

Αγρίνιο: Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο να στηριχθεί βαριά κινητικά ανάπηρος συμπολίτης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου μετά την καταγγελία  για άδικη μεταχείριση βαριά κινητικά αναπήρου  απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (Σ.Ε.Α.ΑΝ.) την Τετάρτη 7 Αυγούστου ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του ΕΦΚΑ στο Αγρίνιο.

Τι αναφέρει καταγγελία - κάλεσμα τουΕργατικού Κέντρου:

Καταδικάζουμε την τελευταία απόφαση των ΚΕΠΑ, που ενώ αναγνωρίζει την βαρύτατη κατάσταση του συναδέλφου Φ.Π. ως συνέπεια σοβαρού τροχαίου ατυχήματος αναγνωρίζοντάς του συνολικό ποσοστό αναπηρίας 85%, δεν του αναγνωρίζει ποσοστό συνολικά στην κινητική αναπηρία γιατί απλά δεν θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν ότι δικαιούται το λεγόμενο εξωιδρυματικό επίδομα που δικαιούνται οι βαριά κινητικά ανάπηροι με πάνω από 67%.

Ο συνάδελφος Φ.Π., ύστερα από ένστασή του, στις 7 Αυγούστου περνάει από δευτεροβάθμια επιτροπή στο Αγρίνιο.

Καλούμε όλα τα σωματεία μέλη μας και τους φορείς της περιοχής να καταδικάσουν την ως άνω απαράδεκτη απόφαση των ΚΕΠΑ και να στηρίξουν τον συνάδελφο συμμετέχοντας στην κινητοποίηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (Σ.Ε.Α.ΑΝ.) την Τετάρτη 7 Αυγούστου ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του ΕΦΚΑ στο Αγρίνιο .

Απαιτούμε να δικαιωθεί ο συνάδελφος.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 52 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News