Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:57 πμ
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 17:40

Κατακυρώθηκε η δημοπρασία για την ανάδειξη του μνημείου των 120-δόθηκε έκπτωση 43,5%

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πριν από λίγες ημέρες συνήλθε σε συνεδρίαση, η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αγρινίου, ύστερα από την πρόσκληση του Προέδρου της, Βασιλείου Φωτάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε το πρακτικό δημοπρασίας για την ανάθεση της σύμβασης του έργου: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ & ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ 120 ΣΤΗΝ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕ Φ.Π.Α. 300.000,00 €.
Επίσης η Επιτροπή Κατακύρωσε το αποτέλεσμα δημοπρασίας για την ανάθεση της σύμβασης του έργου στον Οικονομικό Φορέα «ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο.Ε.», ως προσωρινό μειοδότη, με μέση έκπτωση προσφοράς 43,53%.

Η προσφορά του, σύμφωνα με την απόφαση ήταν σύμφωνη με την υπ’ αριθμ. 11633/20-02-2024 Διακήρυξη και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της Υπηρεσίας σύμφωνα με την μελέτη, και είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 124 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News