Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:57 πμ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 23:53

Διοικητές ΥΠΕ: Αυτή είναι η τελική «τριάδα» υποψηφίων για την 6η ΥΠΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την τελική λίστα με τα ονόματα των τριών επικρατέστερων για τη θέση του Διοικητή εκάστης εκ των επτά  Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) γνωστοποίησε το ΑΣΕΠ.

Οι επτάδες που προκρίθηκαν στις αρχές Ιουλίου κλήθηκαν σε συνέντευξη από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας και έτσι προέκυψε η τελική τριάδα που θα σταλεί στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για να επιλέξει πλέον τον ένα για κάθε περιφέρεια.

Σε ό,τι αφορά την 7η Υγειονομική Περιφέρεια  Πελοποννήσου, Ιωνίων νήσων, Ηπέιρου και Δθυικής Ελλάδας την τελική τριάδα αποτελούν οι Μπάκος Δημήτριος, Δέντσικας Γεώργιος, Θεοδωρόπουλος Ηλίας. 

Οι υποψήφιοι μοριοδοτηθηκαν με βάση τις γραπτές εξετάσεις που έδωσαν στο ΑΣΕΠ σύμφωνα με τον νόμο Κεραμέως, αλλά και με βάση τα πτυχία τους. Προηγήθηκε και μία μικρή περίοδος ενστάσεων από υποψηφίους που διαφωνούσαν με τη μοριοδότηση.

Ο εν λόγω πίνακας αποστέλλεται στον εποπτεύοντα Υπουργό που θα λάβει την τελική απόφαση και αναρτάται στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. και του εποπτεύοντος Υπουργείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέοι Διοικητές ΥΠΕ και Υποδιοικητές (2 ανά Υγειονομική Περιφέρεια) αναμένεται να διοριστούν περί τα τέλη Ιουλίου.

Αντίστοιχη λίστα με δύο ονόματα ανά υγειονομική περιφέρεια θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και για τους υποδιοικητές ΥΠΕ αφού κι εκείνοι πέρασαν την ίδια διαδικασία με γραπτές εξετάσεις και μοριοδότηση.

Γνωστοποιείται, επίσης, ότι η διαδικασία συνεχίζεται με τη διεξαγωγή των συνεντεύξεων των υποψηφίων για τις θέσεις των Υποδιοικητών.

Δείτε παρακάτω τους πίνακες που δημοσιοποίησε το ΑΣΕΠ με την τελική τριάδα

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 150 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News