Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  9:13 πμ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 12:07

Debrief: Νέα Σειρά Podcast από τη διαΝΕΟσις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Debrief: Μια νέα σειρά
σύντομων podcast για επίκαιρα θέματα

 

Στο 1ο επεισόδιο ο Πάρις Τσάρτας, ομότιμος καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, απαντάει για τον τoυρισμό και τον υπερτουρισμό στην Ελλάδα.

H νέα σειρά podcast της διαΝΕΟσις με τίτλο Debrief, μέσα από σύντομα επεισόδια, δίνει χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για θέματα που απασχολούν τον δημόσιο διάλογο.

Το πρώτο επεισόδιο έχει ως θέμα τον τουρισμό και τον υπερτουρισμό: ο Πάρις Τσάρτας, ομότιμος καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο μίλησε για το αποτύπωμα που άφησε ο κλάδος του τουρισμού στην ελληνική οικονομία και κοινωνία τις τελευταίες δεκαετίες καθώς και για τις σημαντικές συνέπειες του υπερτουρισμού σε κάποιες περιοχές της χώρας. 

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συζήτηση, εδώ
Σειρά podcast Debrief
Όλα τα diaNEOsis Podcasts
Επίσης, μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στο podcast της διαΝΕΟσις στο Spotify, στα Apple Podcasts (ή όπου αλλού ακούτε podcasts).

Τέλος, η νέα μελέτη που δημοσίευσε η διαΝΕΟσις σε συνεργασία με τον ΟΦΥΠΕΚΑ έχει ως θέμα τον βιώσιμο τουρισμό στις περιοχές Natura 2000. Μπορείτε να διαβάσετε μια σύνοψή της, εδώ.
Κυκλοφόρησε το όγδοο κατά σειρά τεύχος της ετήσιας έκδοσης της διαΝΕΟσις στο οποίο μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένη τη δραστηριότητα του οργανισμού το 2023 με συνοπτικό και εύληπτο τρόπο.

Το 2023 η διαΝΕΟσις δημοσίευσε 17 άρθρα, ένα βιβλίο, ένα περιοδικό, 27 νέα βίντεο και 15 επεισόδια podcasts στο πλαίσιο της δεύτερης σεζόν της σειράς "Με Απλά Λόγια". Επίσης, δημοσίευσε συνολικά 11 καλά τεκμηριωμένες
μελέτες και κείμενα πολιτικής, που χαρτογραφούν και πλαισιώνουν μια σειρά από μικρότερα ή μεγαλύτερα ζητήματα, παρέχοντας παράλληλα κατευθύνσεις για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.

Μέσα από τη δράση της, η διαΝΕΟσις επιχείρησε να συμβάλει στον δημόσιο διάλογο και να προβληματίσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση της σημερινής αβεβαιότητας.

Μπορείτε να βρείτε το νέο τεύχος "Έρευνες 2023" στο e-shop της διαΝΕΟσις.
Διαβάστηκε 171 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News