Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  6:40 μμ
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 14:13

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγρινίου - Επιβολή κυρωσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνεται ότι δίνεται  τέλος στην παράνομη εκμετάλλευση κοινόχρηστων χώρων με την επιβολή κυρώσεων και την απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων,  από τους  επαγγελματίες που δεν τηρούν τον κανονισμό λειτουργίας,

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου εξάντλησαν τα χρονικά περιθώρια για τους επαγγελματίες που δεν κατέθεσαν  αίτηση ανανέωσης άδειας λειτουργίας κοινόχρηστου χώρου έτους 2024, δεν κατέβαλλαν την προκαταβολή ποσοστού 30% εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών  και δεν τακτοποίησαν τις ληξιπρόθεσμες  δόσεις.  Δόθηκε  προθεσμία παράτασης ενώ  τα στελέχη της Υπηρεσίας ενημέρωσαν αρμόδια τους ενδιαφερόμενους.

Αύριο,  10 Ιουλίου,  ξεκινά η επιβολή κυρώσεων και η απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων σε όσους  επαγγελματίες δεν συμμορφώθηκαν με τις προθεσμίες και θα  απωλέσουν το δικαίωμα χρήσης  κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2024.

Συνεργεία του Δήμου Αγρινίου, αποτελούμενα από την Δημοτική Αστυνομία και την Τεχνική Υπηρεσία,  θα προβούν σε τήρηση του Κανονισμού Κοινόχρηστων Χώρων.

Διαβάστηκε 135 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News