Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  6:38 μμ
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 11:57

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Αιτωλ/νίας για τα θαλάσσια μπάνια στην Τουρλίδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκινά την Τετάρτη 10-07-2024 το δεκαήμερο πρόγραμμα του σωματείου για δωρεάν θαλάσσια μπάνια μελών μας που το επιθυμούν στην Τουρλίδα Μεσολογγίου.

Θα πάρουν μέρος εκατόν πενήντα συνάδελφοι με τρία λεωφορεία. Το δύο λεωφορεία από Αγρίνιο και ένα από χωριά της Τριχωνίδας.

Η αναχώρηση θα γίνεται από Αγρίνιο στις 09:00 το πρωί και από Τριχωνίδα στις 08:00 το πρωί.

Το πρώτο του Αγρινίου θα ξεκινάει από ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου και συνέχεια Εργατικό Κέντρο και πλατεία Χαντζοπούλου. Το δεύτερο θα ξεκινάει από παλιό ΚΤΕΛ και συνέχεια Αγία Τριάδα – Καραπανέικα – Μπίμπας και Αϊ Γιάννης Ρηγανάς.

Το λεωφορείο της Τριχωνίδας θα ξεκινάει από την πλατεία της Παντάνασσας και μετά στάσεις στις πλατείες Παραβόλας – Καινούργιο και Παναιτωλίου.

Οι συνάδελφοι θα μπορούν να κάνουν μπάνιο στις Αλυκές, στην Αγία Τριάδα και στην Τουρλίδα.

Το Αγρίνιο θα αναχωρεί για επιστροφή στις 12:00 μ.μ. και η Τριχωνίδα στις 12:00 το μεσημέρι.

Το σωματείο μας θέλει να ευχηθεί στους συναδέλφους που θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα , αλλά και γενικότερα στους συνταξιούχους και στο λαό της Αιτωλοακαρνανίας υγεία- δύναμη και καλό καλοκαίρι.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 215 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News