Δευτέρα, 8η Ιουλίου 2024  11:03 πμ
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 13:42

Ασημένια διάκριση για το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και την εκπαιδευτικό Μάντζιου Ελένη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Δευτέρα 01 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards 2024.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIASevents τα EducationLeadersAwards 2024, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

Συνολικά, διακρίθηκαν 75 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 63 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες-επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Στην κατηγορία «Ψηφιακή Εκπαίδευση, Ρομποτική & ΑΙ στη Δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» διακρίθηκε το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου αποσπώντας SilverΒραβείο με το έργο της εκπαιδευτικού Μάντζιου Ελένης με τίτλο «Αξιοποίηση της Ψηφιακής Αφήγησης, της Παιχνιδοποίησης και της Ψηφιακής Εικαστικής Έκφρασης στα πλαίσια δημιουργίας μιας σύγχρονης Ψηφιακής Βιβλιοθήκης», το οποίο υλοποιήθηκε από τις μαθήτριες και τους μαθητές της Ά Τάξης του σχολείου κατά το σχολικό έτος 2022-2023.

Μετά την απονομή, η κα Μάντζιου Ελένη δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των Βραβείων, όπως και την κα Διαμαντοπούλου Άννα, Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης, Jury President Education Leaders Awards 2024για την ανάδειξη και επιβράβευση του καινοτόμου εκπαιδευτικού μας προγράμματος.

Το Βραβείο αυτό αποτελεί μια σημαντική διάκριση για το σχολείο μας, ανάμεσα στις τόσες διακρίσεις που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια.

Μια κορυφαία διάκριση που τιμά το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, αποδεικνύοντας ότι με όραμα, αγάπη και μεράκι κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Η επιτυχία μας οφείλεται στην αστείρευτη δημιουργικότητα των μαθητών μας και στην αγαστή συνεργασία που διατηρούμε με τους γονείς τους όλα αυτά τα χρόνια.

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διευθύντρια και οραματίστρια μέντορά μου, κα Τασούλη Κωνσταντίνα, κατά το σχολικό έτος 2022-23, όπως και τους συναδέλφους συνεργάτες.

Το βραβείο αυτό αφιερώνεται στην οικογένειά μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, στους μαθητές μου και στο σχολείο μου.

Μέσα από τη διαφοροποίηση, τη δημιουργία και το πάθος για την καινοτομία στην εκπαίδευση, η επιτυχία είναι σίγουρη».

Για την παραπάνω διάκριση η τότε Διευθύντρια του σχολείου,17ου Δ Σ Αγρινίου Τασούλη Κωνσταντίνα δήλωσε:

«Σε μια εποχή, που οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί επιβάλλεται, να είναι ευέλικτοι, να προσαρμόζονται ανταγωνιστικά στις αλλαγές και να αντιμετωπίζουν δημιουργικά την καινούρια γνώση, στόχος της εκπαιδευτικής διαδικασίας πρέπει να αποτελεί η αξιοποίηση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας, όπως η ευέλικτη και δυναμική φύση της ψηφιακής αφήγησης, οι οποίες ενισχύουν τη μάθηση και τη δημιουργικότητα των μαθητών.

Ένα έργο, βασιζόμενο στις παραπάνω αρχές υλοποιήθηκε από την εκπαιδευτικό Μάντζιου Ελένη, το σχολικό έτος 2022-23, με μαθητές του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, το οποίο απέσπασε το Silver Βραβείο στα Education Leaders Awards 2024.

Από τη θέση της Διευθύντριας του σχολείου, κατά το σχολικό έτος 2022-23, απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό Μάντζιου Ελένη, με την οποία είχα άριστη συνεργασία, καθώς και στους μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Τασούλη Κωνσταντίνα, Διευθύντρια 4ου Δ Σ Αγρινίου».

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 162 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News