Σάββατο, 29η Ιουνίου 2024  1:56 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 21:56

Θέρμο - Κωνσταντάρας: "Όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, αυτά χαίρονται και εσύ λερώνεσαι"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανάρτηση με πολλές αιχμές έκανε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας για το ζήτημα των τραπεζοκαθισμάτων στο κέντρο του Θέρμου. Συγκεκριμένα η ανάρτηση του κ. Κωνσταντάρα έχει ως εξής:

"Όπως σοφά λέει και ο λαός μας, «όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, αυτά χαίρονται και εσύ λερώνεσαι».
?Έχουν όμως ξεπεράσει κάθε όριο ορισμένοι ,όταν «τόλμησε»ο δήμαρχος να υποδείξει να μείνουν ανοικτοί οι διάδρομοι από τα τραπεζοκαθίσματα στην κεντρική πλατεία του Θέρμου ώστε οι πολίτες να μπορούν να φτάσουν στο ΚΕΠ. Άρχισε μια εκστρατεία λάσπης και εκφοβισμού «χρυσαυγίτικου στυλ» προκειμένου να παγιώσουν μια παρανομία.
?Τελικός σκοπός να μην ψηφιστεί ο Κανονισμός Κοινόχρηστων Χώρων , να μην αδειάσουν τα πεζοδρόμια , να κάνει ο καθένας ότι θέλει , να βάζει όσα τραπεζοκαθίσματα αποφασίσει ο ίδιος, να μην πληρώνει τέλη , να μην μπορεί ο Δήμος να είναι ιδιοκτήτης των σκιάστρων που πλήρωσε .
?Η ανοχή μας θεωρήθηκε ευκαιρία ασυδοσίας ορισμένων , ύβρεων, ειρωνικών σχολίων, αλλά και αδυναμίας να προστατεύσουμε το δικαιώματα των πολιτών , να μην μεταβάλλονται σε drone για να διασχίσουν τους κοινόχρηστους χώρους, πάνω από τα τραπεζοκαθίσματα .
?Κάποιοι που εξελέγησαν στο δημοτικό συμβούλιο θεωρούν ότι ο δημος είναι ιδιοκτησία τους και ευτυχώς είναι στην αντιπολίτευση , γιατί αν ποτέ κυβερνήσουν αλοίμονο στον τόπο μας.
?Κάποιοι που βλέπουν το Θέρμο ως επίσκεψη ΣΚ και παρίστανται στα συμβούλια, έχουν καταστεί όμηροι της τοξικότητας , της συκοφαντίας, των ανακοινώσεων θυμίζοντας τα «παλιά χρόνια», ξεχνώντας ότι οι προεκλογικές φωτογραφίες με ληγμένα πολιτικά προϊόντα τους οδήγησαν στην συντριβή.
✔️Όμως χωρίς πολλά λόγια:
Εντός των ημερών αποφασίζεται η διαβούλευση επι του κανονισμού κοινόχρηστων χώρων και προχωράμε αποφασιστικά στην ψήφιση και εφαρμογή της νομιμότητας.
?Τα δικαιώματα των πολλών δεν θα τα καταργήσουν οι λίγοι"!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 120 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News