Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  9:59 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 10:23

Πανελλήνιο Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου: Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία u23 ανδρών ο Αγρινιώτης Ανδρέας Κατόπης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Xθες, Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε στα Σέρβια το Πανελλήνιο Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου Αντοχής κατηγοριών Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων.

Στον αγώνα, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Α.Σ. “Ο Ποδηλάτης” και τον Δήμο Σερβίων, συμμετείχαν 44 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμος Σερβίων στην ανακοίνωση του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και εθελοντές, καθώς και στους χορηγούς και συνεργάτες που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης. Επίσης, ευχαρίστησε την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για τη συνεργασία και τη στήριξή της.

Παρόλο που η απουσία του κόσμου επισκίασε εν μέρει την επιτυχία του αγώνα, η διοργάνωση κρίθηκε συνολικά θετική, με την ελπίδα ότι θα προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο μέλλον.


servianews.gr

Διαβάστηκε 102 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News