Τρίτη, 25η Ιουνίου 2024  5:42 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 20:40

Ξεκίνησε η υπογειοποίηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στον Δήμο Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε η υπογειοποίηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στον Δήμο Ναυπακτίας

Ύψους 1,8 εκ ευρώ

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, ξεκίνησε να εκτελείται το σημαντικό έργο υπογειοποίησης του εναέριου δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, συνολικού προϋπολογισμού 1,8 εκ ευρώ, με σκοπό την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του δικτύου έναντι των καιρικών φαινομένων.

Το έργο εκτελείται από τον ΔΕΔΔΗΕ με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και για τον Δήμο Ναυπακτίας προβλέπει την υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής τάσης μήκους 11 km περίπου.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής παρεμβάσεις:

  • Υπογειοποίηση του Δικτύου Μέσης και Χαμηλής Τάσης στην περιοχή του Κάστρου Ναυπάκτου, μήκους 0,5 km
  • Υπογειοποίηση του Δικτύου Μέσης και Χαμηλής Τάσης στην οδό Αθ.Νόβα και των κάθετων οδών προς τη θάλασσα, μήκους 5 km
  • Υπογειοποίηση του Δικτύου Μέσης Τάσης από την Περιμετρική Ναυπάκτου Βομβοκού έως Αγροτικές Αποθήκες, μήκους 3,5 km.
  • Υπογειοποίηση του Δικτύου Μέσης Τάσης από Δάφνη έως Παλαιοχωράκι, μήκους 2,2 km

Το σημείο όπου ξεκίνησε η εκτέλεση του έργου στην Δάφνη, επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, ο Αντιδήμαρχος κ.Ντίνος Τσουκαλάς, ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου κ.Λάζαρος Λαζαρίδης, η Προϊσταμένη ΔΕΔΔΗΕ Πρακτορείου Ναυπάκτου κ.Μαριάννα Κοτρώτσου και ο Υπεύθυνος Μελετών ΔΕΔΔΗΕ Πρακτορείου Ναυπάκτου κ.Κώστας Αγγελόπουλος

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος κ.Γκίζας «Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση και θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το έργο του ΔΕΔΔΗΕ πέρα από το ότι ενισχύει την ανθεκτικότητα του δικτύου, ταυτόχρονα εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει σε επίπεδο ασφάλειας και αισθητικής τον Δήμο μας».

Σημειώνεται ότι, τις ημέρες αυτές ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση για την υπογειοποίηση του δικτύου στις οδούς Δημοκρατίας και Ελευθερίας στην περιοχή της Ψανής, με τις εργασίες στην περιοχή να συνεχίζονται από τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστηκε 152 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News