Παρασκευή, 21η Ιουνίου 2024  8:24 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 18:07

«Λείπεις»: Με άρωμα Βενετίας το νέο τραγούδι του Μαρίνου Αγαπίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής, Μαρίνος Αγαπίου μάς εκπλήσσει ευχάριστα για ακόμη μία φορά με την πορεία του στον χώρο της δισκογραφίας.

Μετά το επιτυχημένο του single «Mόνο αγάπη» ο λαϊκός ερμηνευτής μας παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι-έκπληξη.

Το νέο single του Κύπριου ερμηνευτή έχει τίτλο «Λείπεις» και έχει γραφτεί από τον γνωστό συνθέτη, Γιάννη Κερμανίδη (μουσική) και τη Βανέσσα Δουληγέρη (στίχοι).

Η οπτικοποίηση του νέου τραγουδιού έγινε αποκλειστικά στη Βενετία, με τον γνωστό τραγουδιστή και την ομάδα του να μεταβαίνουν στην πόλη της Ιταλίας, όπου εργάστηκαν πυρετωδώς, προκειμένου να μας παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το βίντεο κλιπ του Μαρίνου Αγαπίου έγινε από το TOLIS Photographi studio και φέρει τη σφραγίδα του Ισπανού σκηνοθέτη, Oscar Figueras.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής Κύπριος ερμηνευτής εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία σε μαγαζιά στη Μεγαλόνησο.

Έχει κλείσει εμφανίσεις όλα τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, ενώ συζητάει για κάποιες extra εμφανίσεις σε μαγαζιά για καθημερινές.

Παράλληλα έχει προγραμματίσει lives με γνωστά ονόματα από Ελλάδα, που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Διαβάστηκε 68 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία