Πέμπτη, 24η Οκτωμβρίου 2024  2:21 πμ
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 10:38

Λήγει η προθεσμία για 30 δίμηνες προσλήψεις στο δήμο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο δήμος Αγρινίου ανακοινώνει την πρόσληψη τριάντα (30) ατόμων κατηγορίας – κλάδου ΥΕ Εργάτες– Πυροφύλακες με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Οι προσλήψεις θα γίνουν προκειμένου να αντιμετωπιστούν κατεπείγουσες και πρόσκαιρες ανάγκες δασοπροστασίας κυρίως του αλσυλλίου του Αγίου Χριστοφόρου καθώς και των εννέα (9) Δημοτικών Ενοτήτων και έκτακτες ανάγκες απομάκρυνσης ξηρών χόρτων και αποκατάστασης ζημιών, με τα ακόλουθα προσόντα:

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται εντός τεσσάρων (4) ημερών ήτοι από 13-6-2024 έως και 16-6-2024 να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση , και να την υποβάλουν μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agrinionews.gr

Πολυμέσα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ -ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:
Διαβάστηκε 232 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 10:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.