Κυριακή, 7η Ιουλίου 2024  12:43 πμ
Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 15:07

ΤΕΕ: Το πρόγραμμα των εξετάσεων για χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τις εξετάσεις Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος του ΤΕΕ που θα διεξαχθούν 17 Ιουνίου έως 27 Ιουνίου 2024.

Στα εξεταστικά κέντρα Αθήνας, Δυτικης Ελλάδας (Πάτρα) και Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) οι εξετάσεις θα διεξαχθούν αποκλειστικά εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής https://web.tee.gr/wp-content/uploads/tee_exams_guide.pdf

Το ΤΕΕ καλεί τους Διπλωματούχους Μηχανικούς, Αποφοίτους Πολυτεχνικών Σχολών Εσωτερικού και ισότιμων Σχολών Εξωτερικού, που έχουν υποβάλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΤΕΕ ή στα Περιφερειακά Τμήματα του ΤΕΕ, σύμφωνα με την Προκήρυξη, να λάβουν μέρος στις εξετάσεις για την απόκτηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος που θα διεξαχθούν 17 Ιουνίου έως 27 Ιουνίου 2024, όπως ορίζεται από το πρόγραμμα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 141 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News