Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  12:23 μμ
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 18:47

Εκδρομή σε Όσιο Λουκά και Αράχωβα πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαργιάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μια ακόμα όμορφη, εκδρομική εξόρμηση απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας, το Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024.
 
Πρώτος σταθμός η όμορφη Ιτέα. Στην συνέχεια επισκεφθήκαμε τη Μονή Οσίου Λουκά στη Βοιωτία και μαγευτήκαμε από την αρχιτεκτονική του και την κατανυκτική ατμόσφαιρα. Ξεναγηθήκαμε στο χώρο της Μονής (αύλειος χώρος, Καθολικό, ναός Παναγίας, Κρύπτη) και προσκυνήσαμε το λείψανο του Οσίου.
 
Στη συνέχεια, επισκεφθήκαμε την Αράχωβα όπου είχαμε το χρόνο να περπατήσουμε στα παραδοσιακά σοκάκια και να γευτούμε παραδοσιακές γεύσεις.
 
Επόμενος και τελευταίος σταθμός το πανέμορφο Γαλαξίδι, όπου απολαύσαμε το καφέ μας και γεμίζοντας όμορφες εικόνες.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συγχωριανούς αλλά και τους φίλους του συλλόγου μας, που με την συμμετοχή τους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί η τρίτη επιτυχημένη εκδρομή μας, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου και τον επόμενο σταθμό μας καθώς επίσης και την Grande Tours  για την άψογη συνεργασία μας.
Διαβάστηκε 392 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.