Σάββατο, 6η Ιουλίου 2024  11:31 μμ
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 14:01

Ειδικό Σχολείο «Μαρία Δημάδη»: Ευχαριστίες στον Ομιλο Inner Wheel Αγρινίου για τη δωρεά βιβλιοθήκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκ μέρους των μαθητών και του προσωπικού του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου «Μαρια Δημάδη», ο διευθυντής Λάμπρος Αγγελής εκφράζει με ανακοίνωσή του τις θερμότερες ευχαριστίες όλων, προς τις γυναίκες του Ομίλου inner wheell Αγρινίου και ιδιαιτέρως την πρόεδρου του Ομίλου κ. Νάνσυ Κουτσοσπύρου.

Όπως αναφέρει, για μια ακόμη φορά στάθηκαν συμπαραστάτες και αρωγοί στο έργο του σχολείου, προσφέροντας μια βιβλιοθήκη η οποία κατασκευάσθηκε με χρήματα του Ομίλου, τα οποία προήλθαν από το Χριστουγεννιάτικο bazaar, που με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για το σκοπό αυτό.

«Με την ενέργειά σας αυτή, αποδεικνύεται για πολλοστή φορά η ευαισθησία σας και η ανιδιοτελής διάθεση για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς κι ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Ομίλου ενόψει και των εορτών του Πάσχα, υγεία, αγάπη, ευτυχία και πάντα επιτυχίες σε προσωπικό, οικογενειακό κι επαγγελματικό επίπεδο», καταλήγει η σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 149 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News